Представяне

Медицински център Света Богородица – Възвестителница отвори врати през 2002 г.
Идеята за създаване на центъра се оформи в резултат на желанието да предложим на пациентите ни лечение отговарящо на нашите възможности по право и съвест. Да създадем един цялостен процес от специализиран преглед, лабораторна и апаратна диагностика, лечение и рехабилитация. Да осигурим добре подготвени знаещи и можещи, лекари, рехабилитатори и медицински сестри. Когато

нашите знания и възможности са недостатъчни да Ви помогнем Не изпитваме срам да ви насочим при колеги достатъчно етични знаещи и можещи.
Нашето верую на първо място залегнало в името на медицинския център и след това да запазим идентичността си и правото ни да лекуваме подчинени на принципа “PRIMUM NON NOCERE” /преди всичко да не вредим/.

Нашият екип

д-р Анета Хубенова

Управител, специалност Вьтрешни болести

д-р Динко Хубенов

Ортопед, травматолог

д-р Росен Атанасов

Ортопед, травматолог

д-р Красимира Вълкова

Акушер, гинеколог

д-р Евтимия Солева

Специалност Детски болести

д-р Росица Георгиева

Физиотерапевт

Роза Георгиева

Рехабилитатор, кинезитерапевт

Николай Кацаров

Рехабилитатор, кинезитерапевт

Таня Иванова

Рехабилитатор, кинезитерапевт

Илиана Василева

Медицинска сестра

Теодора Петкова

Медицинска сестра

Лилия Георгиева

Секретар - Рецепция

Валентина Салкина

Хигиенист

Клиентите за нас

 • Уважаеми д-р Хубенов,
  Трудно ми е да бъда сдържана, когато искам да споделя чувство на признателност към Вас лично и към Вашите колеги от МЦ Света Богородица – Възвестителница.
  За щастие, съществува една прекрасна българска дума “благодаря”, която казва повече, отколкото мога да изразя с хиляди думи.
  Благодаря Ви, д-р Хубенов за медицинските и човешки грижи към мен, за това, че с Вашата изключителна компетентност и всеотдайност съхранихте здравето и духа ми, за да може спортната ми кариера да продължи толкова дълго.
  Благодаря Ви, че съм здрава за себе си, за близките си, за любимия ми спорт и затова, че мечтата ми за олимпийска титла може да се превърне в реалност.
  Благодаря Ви, д-р Хубенов, както Вие ме дарявате с най-ценното – ЗДРАВЕ!

  Станка Златева

  Олимпийска шампионка
 • Уважаеми д-р Хубенов, Успехът в спортната кариера на всеки състезател зависи от редица фактори. Един от най – важните сред тях е благополучното излекуване на травмите, които неизбежно съпътстват големия спорт и особено борбата, която аз практикувам още от детска възраст. Като мой лекуващ лекар, Вие и вашият екип от МЦ Света Богородица – Възвестителница не само ми спестихте редица усложнения, болки и страдания, но преди всичко станахте съпричастен към моите спортни успехи, а чрез тях и към националния спортен престиж на България.

  Михаил Ганев

  Български състезател по борба

Нашите приятели

С опитът изграден през годините Ние се стараем да бъдем надежден партньор и верен приятел на своите клиенти.

Галерия

Контакти

София 1415, кв. Драгалевци
ул. Папрат 7

Телефон: 02 / 967 31 61
Мобилен: 0887 93 63 23

Понеделник-Четвъртък: 8.00 - 18.00
Петък: 8.00 - 15.00