Референции

Уважаеми д-р Хубенов,
Трудно ми е да бъда сдържана, когато искам да споделя едно

толкова огромно чувство на признателност преди всичко към Вас лично и към Вашите колеги от Медицински център Света Богородица - Възвестителница.
За щастие, съществува една прекрасна българска дума "благодаря", която казва повече, отколкото мога да изразя с хиляди думи.
Благодаря Ви, д-р Хубенов за медицинските и човешки грижи към мен, за това, че с Вашата изключителна компетентност и всеотдайност съхранихте здравето и духа ми, за да може спортната ми кариера да продължи толкова дълго.
Благодаря Ви, че съм здрава за себе си, за близките си, за любимия ми спорт и затова, че мечтата ми за олимпийска титла може да се превърне в реалност.
Благодаря Ви, д-р Хубенов, както Вие ме дарявате с най-ценното – ЗДРАВЕ!

 Станка Златева

Уважаеми д-р Хубенов,
Успехът в спортната кариера на всеки състезател зависи от редица фактори.
Един от най - важните сред тях е благополучното излекуване на травмите, които неизбежно съпътстват големия спорт и особено борбата, която аз практикувам още от детска възраст.
Като мой лекуващ лекар, Вие и вашият екип не само ми спестихте редица усложнения, болки и страдания, но преди всичко станахте съпричастен към моите спортни успехи, а чрез тях и към националния спортен престиж на България.

Михаил Ганев